Notícies
Publicat el 28 de setembre de 201828.09.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Consulta ciutadana per conèixer les accions prioritàries que han de contemplar el Pla Local de Salut
Per participar només cal omplir aquest QÜESTIONARI  que estarà disponible durant tot el mes

Enquesta salutL'Ajuntament està desenvolupant des de fa mesos el Pla Local de Salut, que té l'objectiu de dotar el municipi d'entorns més saludables i contribuir a la millora de la salut de la ciutadania d'Alella. Durant la primera fase d'elaboració del Pla, s'ha realitzat una anàlisi per conèixer les problemàtiques o necessitats que es troben a Alella i que poden provocar un pitjor estat de salut dels i les alellenques. El procés de diagnòstic es va realitzar a partir d'una enquesta que van respondre més de 300 alellencs i alellenques, entrevistes a més de 30 persones (entre ciutadans/es i experts/es), i la recollida de dades i indicadors del municipi.  Aquesta diagnosi ha permès identificar les necessitats i problemàtiques en salut d'Alella, a les quals el Pla haurà de donar resposta en els propers 4 anys.

Per tal de definir i planificar les actuacions que es duran a terme per donar resposta a aquestes necessitats durant els propers anys, l'Ajuntament vol tenir en compte quina és l'opinió de la ciutadania. Per això, durant aquest mes d'octubre, es farà una consulta ciutadana perquè els veïns i veïnes d'Alella prioritzin les necessites i problemàtiques en les quals cal actuar amb més celeritat. Per fer-ho, només cal contestar un QÜESTIONARI  al què es pot accedir des de la pàgina www.alella.cat/plasalut.

L'opinió de la ciutadania és essencial i, per això, us animem a participar-hi!

El primer Pla Local de Salut 

És el primer Pla Local de Salut que es fa a Alella i, a més de l'elaboració d'un mapa actualitzat dels recursos de salut, aquest document facilitarà la posada al dia de les dades epidemiològiques del municipi, fer una diagnosi integral de l'estat de salut del poble, dissenyar un pla d'acció i oferir una cartera de serveis en matèria de promoció de la salut ordenada i clarificada per a tota la ciutadania.


Pujar al principi de la pàgina