Notícies
Publicat el 16 d'octubre de 202416.10.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Obertes les inscripcions a la 3a Trobada Artesana i Creativa del Baix Maresme
Tercera trobada artesans baix maresme

Els ajuntaments d'Alella, el Masnou, Montgat, Teià i Tiana organitzen per tercer any consecutiu un espai de trobada per als professionals dels sectors de l'artesania i la creativitat per generar sinergies i inspirar a les persones per prendre accions positives als seus negocis creatius.

Sota el lema “Motivar, connectar, empoderar”, la tercera edició de la Trobada Artesana i Creativa al Baix Maresme se celebrarà el 30 d'octubre de 9.30 a 14 h, a la Sala Albéniz de Tiana. Aquesta trobada és un espai adreçat a professionals dels sectors de l'artesania i la creativitat, en el qual es faciliten recursos pràctics, es generen sinergies, s'inspira i es motiva les persones perquè actuïn i prenguin accions positives aplicables als seus negocis creatius. A més, comptarà amb un equip de ponents de primer nivell i una presentació de l'obra artística i artesana creada col·lectivament.

El programa de la jornada comptarà amb converses, tallers, debats i dosis de creativitat. L'equip de ponents oferirà reflexions i coneixement sobre l'artesania i la creativitat de manera participativa i dinàmica. 

Les inscripcions per participar es poden fer emplenant aquest FORMULARI

Pujar al principi de la pàgina