Notícies
Publicat el 16 de maig de 202316.05.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Obertes les inscripcions a la 2a Trobada Artesana i Creativa del Baix Maresme
Trobada Artesana

Els ajuntaments d'Alella, el Masnou, Montgat, Teià i Tiana organitzen per segon any consecutiu un espai de trobada per als professionals dels sectors de l'artesania i la creativitat per generar sinergies i inspirar a les persones per prendre accions positives als seus negocis creatius.

Sota el lema “Crea, emociona i connecta”, la segona edició de la Trobada Artesana i Creativa al Baix Maresme se celebrarà el 7 de juny, de 9 a 14h, a la Biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat. Aquesta trobada és un espai adreçat a professionals dels sectors de l'artesania i la creativitat, en el qual es faciliten recursos pràctics, es generen sinergies, s'inspira i es motiva les persones perquè actuïn i prenguin accions positives aplicables als seus negocis creatius. A més, comptarà amb un equip de ponents de primer nivell i una presentació de l'obra artística i artesana creada col·lectivament.

El programa de la jornada comptarà amb converses, tallers, debats i dosis de creativitat. L'equip de ponents oferirà reflexions i coneixement sobre l'artesania i la creativitat de manera participativa i dinàmica. A la trobada es farà una presentació de l'obra artística i artesana creada conjuntament per persones artesanes i creadores locals a partir del repte artesanal participatiu sorgit a la primera edició de la trobada.

La trobada es dividirà en tres parts, cadascuna relacionada amb un tema específic: “Crea”, “Emociona” i “Connecta”.

  • La primera part, "Crea", començarà a les 9:30 h amb una conversa inspiracional titulada "L'objecte artesanal. La importància del procés", on s'abordarà la rellevància del procés de creació d'una peça, dels materials i del que es vol generar mitjançant aquest procés. El diàleg inspirador comptarà amb la participació de Victoria Rabal, artista, mestra artesana i directora del Museu Molí Paperer de Capellades, Lucía Bruni, dissenyadora i creadora de la marca Lucirmás, i Sylvia Calvo, dissenyadora i emprenedora tèxtil en moda circular i creadora de la marca Sylvia Calvo BCN.
  • La segona part, "Emociona", començarà a les 11.10 h amb una xerrada taller titulada "Comunicació emocional estratègica" a càrrec de la periodista Flor Calveiro, autora del llibre "Desperta la teva història de marca". Aquest taller participatiu permetrà als assistents descobrir com fer servir l'empatia com a estratègia per connectar amb les emocions dels clients i expressar-se amb veu pròpia.
  • Finalment, la tercera part, "Connecta", començarà a les 12.15 h amb la presentació i debat participatiu "Com apropar l'artesania al consumidor. Canals de venda", on s'abordarà un dels principals reptes per a les persones artesanes i creadores: la comercialització dels seus productes. Aquest debat comptarà amb la participació de Mireia Solsona, fundadora i CEO de Mimétik Bcn i especialista a Etsy, David Hierro, gestor del projecte Craftcatalonia creat per la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya (FAAOC), Montse Casas, artesana tèxtil amb botiga taller al Poble Espanyol, FlorKanela, i Neus Ponsetí, comunicadora, il·lustradora i representant de la comunitat artística i artesana La Volta de Sant Narcís, Girona.

Aquesta trobada, comissariada per Bbintervencions, és una oportunitat única perquè els professionals de l'artesania i la creativitat es connectin, aprenguin i comparteixin experiències en un ambient inspirador.

Les inscripcions per participar es poden fer fins al 31 de maig emplenant aquest FORMULARI

Veure el programa de la trobada 

Programa

Ponents

Ponents

Ponents

Fitxer: PONENTS_pdf_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 6
Mida: 971.67 kB

Pujar al principi de la pàgina