X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 10 de maig de 202310.05.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El CAP El Masnou-Alella programa noves sessions grupals de salut comunitària

Sessions grupals psicoeducatives  Sessions grupals fibromialgia  Cartell sessions grupals diabetis

L'Equip d'Atenció Primària El Masnou-Alella inicia aquest mes de maig tres nous cicles de sessions grupals de salut comunitària adreçades a usuaris i usuàries del Consultori Local d'Alella i del CAP del Masnou. Del 10 de maig al 12 de juliol es posa en marxa la tercera edició de les sessions grupals psicoeducatives adreçades a persones a partir de 18 anys que pateixen trastorns d'ansietat i/o depressió lleu o moderada. En total són 9 sessions que es faran setmanalment en horari de dimecres de 12.15 a 13.45 h.

El dimarts 16 de maig comencen les sessions grupals d'acompanyament i millora de la gestió la fibromiàlgia. Són 9 sessions que es faran fins a l'11 de juliol, tots els dimarts de 12 a 13.30 h.

El dimecres 24 de maig arrenquen les sessions grupals d'alimentació i diabetis, adreçades a persones a partir de 60 anys que pateixen diabetis tipus 2. En aquest cas seran 6 sessions que es desenvoluparan els dimecres de 10 a 11 h fins al 28 de juny.

Totes les reunions dels grups es faran al CAP del Masnou (C/ Sant Miquel, 125). Les persones interessades a participar poden demanar informació al taulell del Consultori Local o del CAP del Masnou, també poden participar persones derivades a través dels metges de família. 

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el Consultori Local (935550354). 

Més informació en aquest ENLLAÇ

Pujar al principi de la pàgina