X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 12 de gener de 202312.01.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament torna a convocar el concurs d'idees del Rost
El Rost

L'Ajuntament ha tornat a convocar el concurs d'idees perquè els despatxos d'arquitectura o enginyeries puguin presentar les seves propostes de reurbanització i millora urbanística del barri del Rost, després que la primera convocatòria feta al juny va quedar deserta.

La proposta guanyadora rebrà l'encàrrec de redactar l'avantprojecte i el projecte executiu d'una intervenció que té per finalitat millorar l'accessibilitat i els serveis d'aquest singular barri d'Alella, caracteritzat pels seus carrers estrets i pendents i les seves cases de cos de planta baixa i pis amb antics horts - ara reconvertits en patis o garatges- a l'altra banda del carrer. Amb el concurs d'idees es valorarà la qualitat i les valors de la definició dels problemes urbans a resoldre, l'ordenació general i paisatgística de l’àmbit, les propostes de mobilitat i millora de l'accessibilitat i els criteris d'intervenció a la xarxa de serveis i als espais públics.

El jurat també valorarà la sostenibilitat i eficiència energètica, la coherència i viabilitat constructiva i de manteniment, i la definició dels costos. Les cinc propostes finalistes rebran una compensació de 3.630€. El treball guanyador rebrà l'encàrrec de fer l'avantprojecte i el projecte executiu, per un import de 71.148€ IVA inclòs. Els treballs es poden presentar fins al 2 de febrer de 2023. 

Més informació en aquest ENLLAÇ

Pujar al principi de la pàgina