Notícies
Publicat el 27 de maig de 202127.05.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Arrenquen les Jornades de la Gent Gran Activa
Jornades Gent Gran

Alella fa un reconeixement a la gent gran del poble, un dels col·lectius més castigat per la pandèmia, a través de les Jornades de la Gent Gran Activa, que se celebren des d'aquest dissabte 29 de maig i fins al 15 de juny.  El format d'aquesta 13a edició estarà marcat per les restriccions sanitàries del moment, que afectaran, sobretot, al multitudinari Dinar d'Homenatge a la Vellesa que es fa cada any al Pavelló i que aquest any haurà de ser molt diferent: es farà en dos dies, el 5 i el 6 de juny, al restaurant Masia Can Cabús. Inicialment s'havia programat un únic dia però davant del nombre de sol·licituds es va optar per ampliar-ho a un dia més. Durant aquestes trobades es farà un reconeixement a les parelles que celebren les noces d'or durant l'any 2020 o 2021.

La major part de les activitats ja han exhaurit les seves places, com ara la sessió de lectures de Paraules des d'Alella, del dia 29; l'acte d'inauguració que es farà el dilluns 31 de maig a les 12h a l'Espai d'Arts Escènic Casal d'Alella en què es podrà veure un audiovisual fet amb totes les residències del poble, davant la impossibilitat de fer el pregó de les edicions anteriors; la sessió de marxa nòrdica del dia 1 de juny; o la proposta Les veus de l'experiència del dia 15 de juny. Pel que fa a les projeccions de cinema previstes, s'ha decidit anul·lar la sessió del dimarts 1 de juny de les 16h i deixar només la de les 18h, donat que s'ha ampliat l'aforament de la sala. 

Accés gratuït al Complex Esportiu Municipal

Durant les jornades l'accés al Complex Esportiu Municipal serà gratuït per a les persones majors de 60 anys. Es podrà fer ús dels vestuaris, piscina, sauna i jacuzzi, així com la resta de serveis del Complex. L'horari és de dilluns a divendres, de 7 a 21 h, ininterrompudament, dissabte és de 8 a 20 h i diumenge és de 9 a 14 h. Cal portar el DNI i facilitar les dades en el moment de demanar cita prèvia trucant al 93 555 18 95.

Fulletó Jornades Gent Gran 2021

Fulletó Jornades Gent Gran 2021

Fitxer: Fulleto_Jornades_Gent_Gran2021_versio_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 303.06 kB

Més informació a www.alella.cat/jornadesgentgran

Pujar al principi de la pàgina