Notícies
Publicat l'1 de setembre de 202101.09.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Afectacions viàries per la celebració de la Festa de la Verema
Afectacions viàries verema

Amb motiu de la celebració de la Festa de la Verema es produiran restriccions de circulació en algunes vies del centre del municipi i també a les zones d'estacionament.

Les principals afectacions viàries són les següents:

  • La circulació de vehicles estarà restringida al Torrent Vallbona, entre els carrers de Les Heures i l'Empedrat del Marxant; al carrer de Santa Eulàlia, des del carrer de Balmes, i al carrer de Dom Bosco. Només es permetrà l'accés per accedir als pàrquings privats d'aquests carrers, des del divendres 3 de setembre, a les 15h, i fins al diumenge 5 de setembre a les 24h.
  • No es podrà estacionar a la zona de càrrega i descàrrega i als estacionaments d'Àngel Guimerà, des del moll de càrrega del Mercat i fins a la plaça dels Germans Lleonart, des del divendres 3 de setembre, a les 15h, i fins al diumenge 5 de setembre a les 24h
  • No es podrà estacionar a l'aparcament de Can Lleonart des del divendres 3 de setembre, a les 14h, i fins al diumenge 5 de setembre a les 23h. La parada de taxis es traslladarà a la Riera Fosca, al lateral de Can Lleonart.
  • No es podrà estacionar a l'aparcament de l'Hort de la Rectoria el divendres 3 de setembre de 14 a 23h.
Pujar al principi de la pàgina