Notícies
Publicat el 15 d'octubre de 202015.10.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El 19 d'octubre comença la campanya de vacunació de la grip
Campanya vacunació grip

A partir del proper dilluns 19 d'octubre comença la campanya de vacunacions contra la grip adreçada a persones més grans de 60 anys o aquelles que pateixin malalties cròniques.  Enguany és especialment important tenir present totes les mesures de seguretat per evitar la transmissió de malalties respiratòries comunes i la Covid 19, per aquest motiu les vacunacions es faran únicament en el Consultori Local, amb cita prèvia, i no es faran desplaçaments a Can Gaza, com en anys anteriors.

Les vacunacions es faran en horari de tarda, de 15.30 a 19.30h, i per poder-se vacunar cal demanar cita prèvia a través del web ics.gencat.cat, per telèfon trucant al 933268901 o bé descarregant-se el QR de la programació que trobareu als cartells informatius de la campanya. Recordeu que cal tenir molt present les mesures de seguretat: mantenir les distàncies, portar posada la mascareta i rentar-se les mans. 

Trobareu més informació sobre la campanya de vacunació de la grip en aquest enllaç

El Consultori Local obrirà a les tardes a partir del 19 d'octubre

L'inici de la campanya coincideix amb la reapertura de l'activitat al Consultori Local d'Alella en horari de tarda, a partir del dilluns 19 d'octubre, amb l'objectiu de recuperar la normalitat horària i el ventall de serveis que s'hi oferien prèviament a l'inici de la pandèmia.  

Pujar al principi de la pàgina