Notícies
Publicat el 25 de maig de 202025.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Regidoria de Salut promou la Setmana sense Fum
Antitabac

Aquest dilluns dia 25 s'inicia la Setmana Sense Fum, una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, que durant els últims anys ha organitzat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT) i al qual s'adhereix la Regidoria de Salut del nostre Consistori. L'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum i de residus d'aquest hàbit.

Aquest any 2020, amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida', la campanya es vol adreçar a la població jove, a la prevenció de l'inici del tabac, especialment amb les altres formes de fumar (cigarretes electròniques, catximba/xixa, cigarretes fetes a mà, etc). Per escollir el lema d'aquest any 2020, s'ha organitzat un concurs obert a tots els estudiants de la facultat de comunicació de 3r i 4t de les Universitats de Catalunya. Els membres de l'organització de la Setmana Sense Fum han seleccionat el lema guanyador.

Si esteu interessats a participar en una enquesta sobre el tabaquisme al voltant d'aquesta jornada, podeu fer-ho entrant aquí. 

Pujar al principi de la pàgina