Notícies
Publicat el 19 de maig de 202019.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Formació online gratuïta per millorar en l'ús d'Instagram
instagram

La Regidoria de Promoció Econòmica ha programat un curs en línia gratuït per conèixer com treure profit d'Instagram i poder aconseguir els resultats que hom espera quan utilitza aquesta xarxa social. Un recurs imprescindible per promocionar l'activitat comercial en temps d'estat d'alarma.

Si estàs començant a fer servir Instagram o vols seguir traient-ne partit, és l'oportunitat d'or per conèixer les claus d'aquesta eina i totes les possibilitats que té per promocionar-te.

El curs, adreçat a comerços, negocis, serveis i treballadores autònomes d'Alella, ensenyarà com planificar una bona estratègia comunicativa a Instagram. Serà a través d'una formació de 90 minuts el dilluns 25 de maig de 15 a 16.30h. La formació serà en format online i anirà a càrrec de Mònica Urrútia Azcon, alellenca experta en comunicació en xarxes socials i fotografia.

Les inscripcions estan obertes fins diumenge 24 de maig. Per tal d'inscriure't, has d'emplenar el formulari i rebràs les indicacions tècniques que necessitaràs per fer el curs. Ja avancem que els requisits són tenir connexió a Internet i accés des d'un telèfon mòbil, tauleta o ordinador.

Pujar al principi de la pàgina