Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 31 de gener de 202031.01.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Misteri i intriga a la Biblioteca amb un nou cicle de Crims.DOAlella
cartell CrimsDOAlella

La Biblioteca Ferrer i Guàrdia ensenya la seva cara més fosca aquest mes de febrer amb el cicle de novel·la negra Crims.DOAlella. En aquesta tercera edició, que se celebra del 6 al 21 de febrer, s'han programat sis propostes, molt recomanades per a totes aquelles persones afeccionades a l'intriga i el misteri, a més del concurs Negres i encreuats. 

El recorregut per la novel·la negra comença el 6 de febrer amb una sessió especial del club de lectura dedicada al llibre Un cau d'escurçons, d'Andrea Camilleri. La sessió comptarà amb la presència del traductor Pau Vidal.

Crims.DOAlella ofereix enguany tres presentacions de llibres de novel·la negra amb la presentació de les seves autores: Sota terra, d'Elena Gavarró; Aritmètica del crim, de Mireia Vancells i Mai més, de Susana Hernández. Les cites són els dies 12, 14 i 21 de febrer respectivament. 

Els infants també tenen un espai en aquest cicle de misteri amb dues sessions de Laboratori de lectura, dedicades a capturar el personatge més buscat de tota la literatura infantil i juvenil: el llop ferotge. Les dues sessions d’Expedient panxa plena: el cas del llop ferotge  estaran dirigides pel personal de la Biblioteca i es faran els dies 7 i 18 de febrer a les 17h. Estan adreçades a infants de 6 a 11 anys i cal inscripció prèvia al mateix equipament. 

Negres i encreuats

Del 6 al 21 de febrer es pot participar al segon Concurs Crims.DOAlella en el què els usuaris i usuàries de la Biblioteca podran demostrar el seu coneixement sobre novel·la negra i participaran en el sorteig d'un lot de llibres i productes ben negres. La butlleta es pot recollir i entregar omplerta a la Biblioteca. El sorteig es farà el 21 de febrer a les 20h.

Pujar al principi de la pàgina