Filtrar esdeveniments
Escrit AP-CP maig de 2017: "Activitats"
 
Versió per imprimir
  • Alella Primer-CP

    Vivim en un poble molt actiu pel que fa a la participació de la ciutadania en les seves diverses activitats. Des de les entitats que el representen fins els veïns i veïnes que dia a dia fan que Alella sigui un municipi amable i viu en molts aspectes.

    Perquè el poble tingui aquest caracter propi que el fa diferent, n’és responsable, en bona part, el seu comerç i els seus establiments de restauració. Formen part també del que anomenariem cohesió social i de la interactuació tant amb els vilatans d'Alella com amb les persones que venen a visitar-lo. Aquest mes de maig i el pròxim mes de juny, el comerç obre les seves portes amb dues activitats que volen donar a conèixer els establiments comercials del poble: la desfilada de moda i complements Alella Desfila, el pròxim diumenge 21, i la 2a edició de la Nit del Comerç que se celebrarà el dissabte 10 de juny. Dues activitats que gràcies a la implicació, l'esforç i la motivació dels comerciants han obtingut resultats magnífics, amb molt bona acceptació i participació dels alellencs i alellenques i a les que us animem a gaudir.

    Des de les àrees d'esports i adolescència i joventut, atenent a la demanda creixent d'ampliar l'oferta amb noves activitats esportives, s'està treballant en la instal·lació d'un rocòdrom dins del pavelló Abelardo Vera per a l'aprenentatge i la pràctica de l'escalada esportiva. Aquest ha de ser un espai on poder entrenar quan no es pot sortir a la muntanya o bé iniciar-se en aquest esport que ja ha estat proclamat olímpic en els jocs de Tokio 2020. L'escalada, com molts d'altres esports, és una activitat que aporta molts beneficis tant a nivell físic com psicològic, reforça la seguretat en un mateix ja que la seva pràctica requereix conèixer els propis límits personals i superar permanentment reptes. Tot això son eines excel·lents per actuar en la vida.

    D'altra banda, hem iniciat l'elaboració del Pla Local de Salut, que ha de permetre conèixer els hàbits de salut i estils de vida dels veïns i veïnes d'Alella amb l'objectiu de dissenyar un pla d'acció per a dotar al municipi d'entorns més saludables. En aquest moment es troba en la seva fase de diagnosi i per aquest motiu hem demanat a la ciutadania de participar-hi omplint el qüestionari sobre hàbits de salut que podreu respondre des de la web de l'ajuntament o bé en paper, que trobareu en els equipaments municipals. La vostra col·laboració ens ajudarà a recollir bona part de la informació necessària perquè aquest Pla de Salut sigui una eina útil per a tothom.

Pujar al principi de la pàgina