Filtrar esdeveniments
Escrit PP maig de 2017: "Francisco Primer 'El Tossut'"
 
Versió per imprimir
  • pp

    La seva persistència destructora es manifesta dia a dia en les seves accions, i perquè no, en les seves omissions. Ja no es tracta d'utilitzar la seva majoria absoluta (que la recorda dia si i dia també) en benefici propi, si no que ara el seu “divertimento” consisteix en el no per el no. No a qualsevol proposta, idea o petita correcció que qualsevol membre de l'oposició pugui aportar. Està clar que acceptar res del Partit Popular, per bo que sigui (i en són moltes les propostes que els fem arribar) li és massa difícil d'acceptar, però passa el mateix dels seus socis de govern a la Generalitat. Dóna la sensació que el famós “procés” se'l passa pel forro a Alella i Francisco Primer “El Tossut”, que ja té clar que això de la independència és una fal·làcia, tira pel dret aniquilant qualsevol possible contrincant que el pugui fer la més mínima ombra.

    Si bé Francisco comença a entendre que España no es trencarà, no sap trobar l'equilibri entre acceptar la realitat i ser un bon governant d'Alella. Els Plens van quedant buits de contingut mentre ells i els seus deixebles ho aproven tot en Juntes de Govern absolutament opaques i que com a únic objectiu és anar construint una Alella tancada als interessos d'un govern que vol ser perpetu, sigui de la manera que sigui. Ja ho dèiem en altres escrits, però sembla que el “Madurisme” veneçolà té la seva rèplica a Alella, en una versió més cutre, però igual de dolenta pel bon futur per la nostra comunitat.

    Volem aprofitar aquest espai per mostrar el nostre reconeixement i més sentit condol a la família per la pèrdua del nostre estimat Doctor Manuel Suero Caro. El nostre metge de capçalera era, a més d'un gran professional, una gran persona. Els membres del Partit Popular sentim aquesta pèrdua. Descansa en Pau company.

Pujar al principi de la pàgina