Escrit Per Alella Junts-CM. Juny 2024. "Amb visió"
 
Versió per imprimir
Per Alella junts CM
  • Per Alella Junts té una visió molt diferent a Esquerra Republicana de com s'ha de gestionar el nostre poble. Tenim prioritats i visions distintes i així es pot veure en els nostres programes polítics.

    Aquest posicionament clarament definit no ens impedeix parlar i intentar millorar les propostes, especialment per la nostra banda, ja que és la primera vegada en molts anys que se'ns convida a dir la nostra fora dels Plens. 

    En la nota de premsa explicàvem
    “Aquest espai ha de suposar un entorn de treball que superi els interessos de les organitzacions polítiques i se centri en l'interès comú, la transparència i la sinceritat tot buscant un debat sincer que ens permetin arribar al màxim consens desenvolupant una perspectiva més amplia i enriquidora en els reptes plantejats.”

    Nosaltres veiem una oportunitat clara de poder exposar el que pensem i com faríem les coses. I a la nota clarificàvem:
    “Volem remarcar que aquesta acció no és un acord de govern entre les 3 formacions, ni tan sols una declaració d'intencions sobre els posicionaments actuals ni futurs de les mateixes”. 

    El fet que en parlem no ens obliga a acceptar cap proposta que no compartim i que creguem que no beneficiï al nostre poble. Per poder arribar a acords positius és imprescindible poder parlar, doncs el “no” ja el tenim. I per finalitzar acabàvem dient:
    “Si creiem que és bo per Alella que les forces més representatives treballin per arribar a acords que afectaran plenament la vida dels nostres conciutadans i en un acte de responsabilitat hem decidit fer aquest pas i treballar plegats pels interessos del nostre poble”. 

    Existeix el risc de pèrdua de temps i energia. Cert, però mai ningú ens va dir que fer política, fer bona política, fos fàcil.
    Aprofitem per donar les gràcies a tots els alellencs i alellenques que 12 de Maig ens vàreu fer confiança. 1465 GRÀCIES

Pujar al principi de la pàgina