Escrit ERC+SxA. Juny 2024. "Quan treballem plegats, hi guanyem com a poble"
 
Versió per imprimir
Logo ERC+SxA
  • ERC-Sumem per Alella, Alella Primer–PSC i Per Alella Junts hem acordat treballar de forma conjunta per afrontar quatre dels reptes més importants per al municipi en els pròxims anys. La voluntat és clara: sempre treballem pel bé del poble, però en aquests casos cal arribar a grans consensos. 

    Quin és el millor model per al poble pel que fa al servei d'abastament d'aigua? Com hem d'encarar la implementació de les directrius europees per millorar la recollida de residus per fer-la més eficient i sostenible? Com aconseguim preservar el valor patrimonial i cultural de la Vinícola amb una solució viable i beneficiosa per a tota la comunitat? Aquestes són preguntes que ens farem en aquest entorn de treball, que apostem perquè sigui sincer i transparent. 

    quart i últim dels reptes té La Miralda com a protagonista, ara que estem immersos en el debat sobre quin futur hem d'imaginar-hi, tenint en compte el Pla territorial de la Generalitat, que ens condiciona a fer-hi una nova centralitat urbana. Hem de pensar en quines transformacions cal fer-hi per respondre les necessitats presents i futures del nostre poble. En aquests moments s'està duent a terme una revisió del Pla Parcial, amb l'objectiu d'aconseguir enriquir el debat i que les diverses perspectives i coneixements de les persones que tenen coses a dir-hi donin com a fruit solucions consensuades per promoure la sostenibilitat, assegurant que les nostres accions d'avui no comprometin el benestar de les generacions futures; per millorar la qualitat de vida de la ciutadania, proporcionant espais segurs, saludables i plens d'oportunitats per a tothom; per garantir que aquesta adaptació es faci en harmonia amb el nostre entorn natural, respectant i preservant els espais verds... 

    Treballar conjuntament com a societat és fonamental per avançar cap a un futur millor. Quan tots els sectors, des de les institucions públiques fins a les empreses privades, passant per les associacions civils i cada individu, unim esforços, creem sinergies que potencien les capacitats de cadascú. Per això ens alegrem d'haver arribat a aquest acord. Però també de poder treballar col·laborativament, dia a dia, amb molts de vosaltres. Perquè quan ens unim per una causa comuna, avancem com a societat, enfortim els llaços que ens uneixen i construïm un futur millor. 

Pujar al principi de la pàgina