Escrit Per Alella Junts-CM. Maig 2024. "Reptes"
 
Versió per imprimir
Per Alella junts CM
  • Aquest mes de maig farà just 1 any que Per Alella Junts va fer uns grans resultats a les eleccions municipals. Per molts pocs vots no vam assolir el 5è regidor consolidant encara més la proposta que vam presentar a la ciutadania.

    un mandat des de l'oposició no és feina fàcil i molt sovint poc reconeguda. Però n’érem conscients i vam entomar el repte com una nova oportunitat per treballar encara amb més ganes i il·lusió si fos possible. I us hem de dir que ens sentim satisfets amb la feina que fem diàriament en la nostra tasca de supervisió i proposició al govern, juntament com la tasca d'escoltar, acompanyar i ajudar a la ciutadania. 

    Pensem que un grup com el nostre, la segona força més votada a Alella, ha de ser una eina útil pel seu veïnat. Sempre ens tindreu a la vostra disposició en tot allò que us puguem ajudar.

    Tenint el 12 de Maig a tocar, en unes eleccions de gran importància, voldríem destacar la important necessitat d'una bona connexió entre l'Ajuntament i la Generalitat. Aquesta connexió avui no existeix i això ens perjudica i molt. 

    Per posar un exemple, seguim a la cua en la resolució de la sortida de l'autopista. Com bé sabeu un problema per la seguretat de les persones i una congestió permanent en una de les artèries més importants del poble. 

    O una xarxa de transport públic absolutament insuficient per les necessitats dels alellencs i la necessitat de substituir el transport privat pel públic pel bé del medi ambient.

    Aquest 12 de Maig pensem en un primer canvi i pensem en una gestió eficient i amb visió de futur. Pensem en Junts+

Pujar al principi de la pàgina