Escrit Primàries Alella. Abril 2024. "Les urnes no ens fan por"
 
Versió per imprimir
Primàries Alella
  • Sense esperar-ho ens trobem immersos en un avançament de les eleccions al Parlament de Catalunya. Els votants independentistes estem decebuts, potser veiem aquestes eleccions amb desconfiança o sentim que ens han fallat i estem enfadats. Però no ens podem permetre abandonar la nostra lluita i deixar-ho estar, la Independència de Catalunya potser serà un camí més enrevessat del que pensàvem, potser no tan perfecte ni tan net com ho hauríem volgut, però hi ha camí i és possible. És possible si seguim tossudament treballant per aconseguir-ho.

    Les urnes no ens fan por, sortim de casa i anem a votar, potser no estarem totalment d'acord amb allò que ens proposen un partit o un altre, però si trobem algú que defensi les nostres aspiracions, votem-lo, serà molt millor que deixar el govern de Catalunya en mans de qui ens volen sotmesos i callats.
    El desig de llibertat és més fort que totes les traves que ens van posant al camí. Sortim al carrer i votem el 12 de maig!

    Per altra banda, el desenvolupament urbanístic del poble en forma de macroprojectes és un dels motius que van fer que ens presentéssim a les eleccions municipals, pensem que aquest no és un bon model de creixement. Ens vam comprometre a portar aquest debat a la ciutadania, ho vam fer amb la taula rodona que vam celebrar l'1 de març i vam veure la preocupació que hi ha per aquest tema. El 18 de març l'ajuntament va fer una audiència pública per explicar el què tenen previst fer a la zona de La Miralda.

    Pensem que és positiu que l'ajuntament es replantegi un projecte que, a parer nostre, era molt desequilibrat. Si aquest replantejament es fa amb participació ciutadana, tal com van anunciar, i tenint en compte les reivindicacions de sostenibilitat i respecte per l'entorn, molt millor, continuarem amatents.

    Al ple de març s'ha presentat una moció conjunta amb motiu del 8M en defensa dels drets de les dones i en contra de totes les discriminacions que encara patim. Voldria destacar la bona sintonia que hi ha hagut entre els diferents grups municipals i agrair a les companyes regidores la voluntat i compromís per arribar a acords comuns.

    També aquest passat mes de març s'ha instal·lat, a les entrades del poble i en tots els edificis públics, la cartelleria amb missatges contra les violències masclistes que Primàries Alella va demanar en una moció aprovada per unanimitat el mes de setembre de 2023. A poc a poc anem fent d'Alella un poble més segur i més inclusiu per a totes.

Pujar al principi de la pàgina