Escrit PP. Abril 2024. "El Pla Parcial de La Miralda"
 
Versió per imprimir
PP
  • El govern d'ERC i PSC diu que vol fer d’ Alella, amb el Pla Parcial de la Miralda, un poble millor i que la seva governança és bona perquè està basada en la participació i l'escolta. Que té un model de govern de transparència i que és participatiu perquè hi ha els consells del poble. 

    Però el seu projecte de poble és continuista de la aprovació inicial que es fer l'any 2022 i que és herència del POUM de l'any 87 Diuen perfeccionar aquest projecte PARCIAL. La seva aprovació va ser amb els únics vots d'ERC de l'any 2014 per dotze regidors i una abstenció. Insisteixen que aquest projecte no té cap informe desfavorable i que la última paraula la té el Govern de la Generalitat que són els que decideixen ( Govern de la Generalitat que són els mateixos del seu partit), i que s'escuden en que aquest projecte és necessari perquè implantaran l'estació de tren. 

    El Partit Popular recolzem una evolució del municipi amb més serveis, més equipaments i més activitat econòmica però d'una forma equilibrada, sense perdre el model actual del poble. Veiem que ens estem enfrontant amb explosió del poble. Actualment els veïns d'Alella no veuen amb bons ulls el projecte perquè passarà ser un poble més com els del voltant. No queda garantida la pacificació de la circulació de cotxes i es té reticències sobre l'impacte ambiental. Des del Partit Popular veiem que el Govern no és del tot clar i com va dir l'alcalde,  els propietaris de les finques “ja podien tirar pel dret”, i és el que es fa. Darrera la gran transparència que manifesta aquest govern, ja està tot decidit. No escolten la voluntat dels veïns que no hi estan a favor i el actual soci de govern no es posiciona perquè està lligat de peus i mans per aquest pacte de govern.

Pujar al principi de la pàgina