Escrit Per Alella Junts-CM. Gener 2024. "2024"
 
Versió per imprimir
Per Alella junts CM
  • Totes les persones que conformem Per Alella Junts aprofitem aquest espai per desitjar-vos Bon Any 2024.

    2024 serà un any ple d'incerteses a tots els nivells polítics, socials i econòmics. 
    El nostre món és cada cop menys previsible i allà on crèiem que tot era segur i com havia de ser, ara és incert. Massa incert.

    I amb aquesta incertesa i sense cap mena d'ambició política, el Ple, amb l’únic recolzament dels partits de govern, va donar llum verda al Pla d'Actuació Municipal per aquest mandat. Un PAM sense cap mena de pretensió.

    La Biblioteca ha quedat fora (o en un nou estudi). La Vinícola sense concreció de futur (també en estudi). La coberta de la pista exterior del Pavelló sense concreció i en definitiva, sense cap projecte cabdal pel nostre poble que el preservi com a tal però que permeti actualitzar-lo a les necessitats actuals.

    Això sí, el govern al final del seu mandat podrà dir a la ciutadania que l'ha assolit al 100%. Certament no ens enganyarà, però no hi ha mèrit en un repte que estan obligats a fer-ho de per sí, doncs és un pla de mínims. De molt mínims.

    2024 ens mostrarà el que ve succeint en els darrers anys: pagarem molt més per rebre cada cop menys. 

    Però, què podem fer des de l'oposició? Nosaltres hem decidit que el nostre grup aporti propostes que ajudin a millorar tot allò que sigui possible. Tant és així que participem allà on tinguem l'oportunitat d'explicar que podem fer i com ho podem fer. També amb el control de les accions de govern, especialment demanant el compliment dels seus compromisos. Detectant problemàtiques i fent-nos portaveus dels veïns que reclamen o fan palès qualsevol problema o incident. Proposant pressupostos diferents o centrant-nos en problemàtiques no ateses, cercant solucions que permetin resoldre-les. En definitiva, sumant per la millora.

    I amb aquest ferm propòsit iniciem el 2024.

Pujar al principi de la pàgina