Escrit PP. Maig-juny 2023: "501 gràcies"
 
Versió per imprimir
PP
  • Moltes gràcies als 501 que han depositat la seva confiança en nosaltres.
    Hem fet una campanya on ens voliem donar a conèixer i els 501 d'Alella ens habeu recolsat. 
    Us ho agraeixo de tot cor. 
    Hem fet una campanya modesta, amb poc pressupost però amb molta il.lusió. El que va ser regidor pel partit de Ciutadans, Toni Bernal, es va afeguir al projecte del Partit Popular, i la resta d'integrants han treballat amb molta força.
    Després de tants anys sense representació a l'Ajuntament, ara gracies als 501, donarem veu als alellencs i a les alellenques a l'Ajuntament. I treballarem per als 501 veins que ens han votat i també ho farem per els que no ens han votat. Escoltarem a tots els veins. Creiem que ALELLA MEREIX MES. I és per aixó impulsarem el nostre programa de seguretat a Alella per erradicar la Okupacio il.legal i garantir la seguretat al municipi; fer una auditoria de la policía local i dotar-los de més mitjans. LA policía és la única que pot asegurar la armonía i benestar dels alellencs. Treballarem perque hi hagui més neteja als carrers i un sosteniment de la via pública. Creiem que el turisme enològic aporta prestigi al municipi i que aixó alhora ha de ser un motor per al comerç i hostaleria. 
    Tenim presents a la nostre gent gran, que sempre están en els bons i mal moments, que han ajudat molt a les families en temps de crisis, i que hi tindrem una gran atenció. 
    Creiem en que és necessari crear vivende de lloguer accesible per la gent jove, i si entrem en gobern, baixarem els impostos.
    Som la tercera força més votada a Alella i som dos regidors amb representació a l'Ajuntament. Estem molt contents dels resultats, i més tenint en compte una abstenció del 12% a afeguir desde el 2019. Els alellencs han parlat a les urnes i han reflectit que volen un canvi. GRACIES, ALELLA MEREIX MES.

Pujar al principi de la pàgina