Escrit JuntsxCAT. Març-abril de 2023. "Ets Alella"
 
Versió per imprimir
Junts
  • Una de les complexitats més grans que té la ciutadania és decidir qui ha de gestionar els seus impostos durant 4 anys. Molts decideixen fer-ho des del sentiment a unes sigles que els representen ideològicament. D'altres decideixen no votar, doncs no creuen que això els aporti cap canvi important, ja que estan desencisats i els tòpics (massa sovint realitats) guanyen davant les oportunitats. D'altres decideixen el seu vot d'una manera més pragmàtica i escullen els seus representants en base al projecte que presenten. Aquí tenim dos importants grups. Uns que aboquen per mantenir el que hi ha, tot pensant que encara que sigui millorable (segur) tampoc està tan malament i decideixen no arriscar. D'altres aposten per un canvi doncs el seu descontent és manifest.

    Però per què és necessari un canvi a Alella? Senzillament perquè allò que va funcionar fa 20 anys ha deixat de fer-ho. El que abans era innovació ara és esgotament i buidor. No hi ha noves idees, només execució de les antigues que han quedat obsoletes en un món cada cop més canviant.

    I sí, hi ha una altra opció. Per Alella junts venim amb noves idees combinades amb experiència en la gestió. Pots conformar-te i acceptar que el deteriorament és inevitable o pots decidir que no, que tu ets Alella i lluitaràs per salvaguardar un estil de vida únic en moltes vessants.

    En Narcís Perich va escriure una de les cançons més maques que defineixen la nostra essència: Ets Alella. Cada cop que l'escoltem ens identifiquem més i més. Ets Alella és el que volem. Reforcem el nostre sentiment de pertinença. Que ens sentim orgullosos del nostre poble, doncs ens cuidem i vetllem per la nostra comunitat. Que preservem les nostres tradicions sense renunciar al progrés. Ets Alella és la millor síntesi del que sentim i cap on ens volem dirigir. Preservem Alella i gaudim-la com havíem pogut fer.

Pujar al principi de la pàgina