Escrit ERC+SxA. Febrer de 2023. "1460 dies més al servei de les persones"
 
Versió per imprimir
Logo ERC+SxA
  • Viure i governar enmig de la major crisi sanitària ha estat un repte difícil i feixuc. I la crisi social, econòmica i emocional posterior ho ha acabat d'adobar. No ens n'amaguem que voldríem que hagués estat diferent, però al nostre grup tenim molt clara la nostra responsabilitat i el nostre compromís amb la ciutadania. Hem fet front a la Covid amb polítiques socials i els valors republicans que ens representen. Sense deixar ningú enrere i posant les persones al centre, fent-les protagonistes.

    Hem posat tots els esforços en projectes comunitaris, socials i de salut mental sempre vetllant per l'equitat i el benestar emocional de les persones. Des de la col·laboració de l'Ajuntament amb ciutadania, entitats i empreses, remant plegades per tirar el poble sempre endavant. Han nascut nous projectes com Radars, Àpats en Companyia, Alella Poble Cuidador, la programació 6.0, les jornades de salut mental, els dissabtes a l’Àgora, el suport extraordinari a les entitats, els ajuts a comerços i a les persones autònomes i l'augment dels ajuts de lloguer per joves, entre d'altres.

    Projectes que vetllen per a les persones, les vulnerables, les que viuen soles, les que volen acompanyar i sentir-se acompanyades en el final de vida i en el dol, les que dediquen el seu temps a les cures, a l'envelliment actiu i a la promoció de la salut i especialment a la salut mental. A totes les persones que viuen a Alella.

     I no podem deixar de banda la Cultura que hi juga un paper fonamental com a motor comunitari que contribueix a millorar la vida de la ciutadania, com per exemple des de l'Espai d'Arts Escèniques amb la programació estable, amb prop de 26.000 persones usuàries i 73 activitats.

    Continuem treballant per a la seguretat de les persones, fent de les seves llars un espai segur amb el Front Comú als robatoris i amb la introducció de la unitat canina i el dron policial.

    Garantint els drets, promocionant la veu d'aquelles petites grans persones del Consell de la Infància. Compartint decisions amb els primers pressupostos participatius del poble. Fent que la quota de la Llar d'Infants Municipal Els Pinyons sigui més justa amb la tarifació social.

    Hem generat noves eines digitals per comunicar-se amb l'ajuntament amb el WhatsApp d'incidències o el Promoció Econòmica Respon i creat espais més directes de relació especialment amb els “Directes amb l'Alcalde”, eines que han arribat per quedar-se.

    Governar amb escolta activa i les mans esteses a tothom ha estat la nostra bandera durant aquest mandat.

    Acabem aquestes línies agraint a totes les persones que s'han involucrat en els projectes i que sumen per fer d'Alella un poble millor.

Pujar al principi de la pàgina