X
Avis serveis AOC
Escrit JuntsxCAT octubre de 2022. "Per Alella futur"
 
Versió per imprimir
Junts
  • En l'actualitat, parlar de futur al nostre poble està associat al creixement urbanístic i això ni és bo, ni ha de ser el camí. Parlar de futur hauria de ser la cerca de consensos pel poble que volem, entre ells cercar solucions habitacionals.

    De primeres hauríem de recuperar la gestió dels pisos de Cal Doctor. Aquesta bossa d'habitatges ha de sortir de la Generalitat. Serà la millor manera que aquests habitatges siguin realment pels alellencs i alellenques. 

    Futur és parlar de cultura també. Treballar per la nostra llengua per exemple. No cal ser excloent amb ningú, però tant difícil és que hi hagi cinema en català a Alella? És obvi que no. En el futur ho hem de resoldre.

    Respecte, un element fonamental en qualsevol societat. Sense respecte no hi ha convivència positiva. En el futur que plantegem, el respecte serà un element clau del poble que volem.

    Orgull de pertinença com eix vertebrador d'una comunitat que vetlla per la seva gent. És de vital importància que els veïns i veïnes d'Alella ens sentim orgullosos del nostre poble. I no calen grans històries, més aviat un poble net, arreglat i segur. Un poble on el centre siguin les persones. Si posem en el centre del nostre esforç els alellencs i alellenques, us podem garantir que l'orgull de pertinença serà una realitat.

    Per això hem de pensar en una gestió enfocada en garantir aquest eix central que són els veïns i veïnes. Garantir-ne una bona convivència amb una gestió excel·lent dels espais públics. No tot es resolt amb més parcs (que es prometen i no arriben) o més festes improvisades sense finalitat concreta. 

    I de quin futur podem parlar sinó hi ha polítiques concretes pels nostres joves. Ells són també FUTUR, en majúscules. Requereixen espais per gaudir de la seva joventut sense que es generin conflictes. Aquesta ha de ser una prioritat PER ALELLA.

Pujar al principi de la pàgina