X
Avis serveis AOC
Escrit Gent d'Alella setembre de 2022. "Fem Verema"
 
Versió per imprimir
gda
  • Tot just fa un mes i escaig que van tenir lloc les Festes Majors d'Alella. Unes festes amb molts protagonistes, que van omplir el nostre poble de ciutadans amb ganes de passar-s'ho molt bé, i aconseguint un èxit rotund d'animació. 

    Ara, després d'uns del estius més exigents de calor dels últims temps, engeguem el setembre amb la tornada de vacances, la represa de rutines, la tornada al cole,.... però esperant amb entusiasme i anhel, l'esdeveniment més desitjat del nostre poble. La Festa de la Verema!! 

    Una festa, la 48a, que suposarà un pas més endavant de tornada a la normalitat després de 2 anys de minvades celebracions.
    Ja fa temps que s'hi treballa per a que pugui ser exitosa. 

    Es va començar amb l'elecció de la imatge del producte, convocant el concurs de presentació de imatges, on s'hi van presentar 23 participants. El jurat va elegir entre 3 finalistes, una imatge molt original no exempta de comentaris per a tots el gustos, amb tot d'alabances però també de crítiques. Però de fet, aquí rau la riquesa d'aquests concursos, on la ciutadania pot opinar, però sobretot més important encara, on hi pot col·laborar de ple participant en la definició de la imatge de la Festa.

    La durada de la Verema es concentra bàsicament del 8 al 18 de setembre, sent la part més festiva i participativa,  del 9 a l'11 de setembre. 

    El 9 de setembre s'inauguraran les festes amb la presentació dels Hereus i les Pubilles amb la clàssica trepitjada de raïm que aquest any estarà acompanyada de tot un espectacle innovador a càrrec de la Companyia Art i Passió. 

    Unes festes, on podrem gaudir de fires i mostres de vins i menjars; d'espectacles als carrers amb cercaviles, correfocs i músics; de visites als cellers;.... i també del primer Premi Verema d'Alella, on es vol reconèixer a ciutadans de la nostra vila que han ajudat a difondre la cultura del nostre poble. Els premiats d'aquest any seran la Rosa Vila (sommelier) i en Josep Bassar (enòleg).

    Res que no coneguem els alellencs, però que ve molt de gust compartir amb tots vosaltres per les ganes que tots tenim de gaudir-ho al màxim després d'aquests últims anys de contenció.

    Amb moltes ganes de veure-us pel poble!!

    Salut.

Pujar al principi de la pàgina