Escrit JuntsxCAT juliol-agost de 2022. "Coincidint"
 
Versió per imprimir
Junts
  • Les preocupacions de la ciutadania, amb independència del sentit polític personal que cadascú tingui, solen ser bastant coincidents. A la gran majoria ens preocupa que el poble estigui net i que el poble sigui segur per les nostres famílies; ens amoïna saber que els nostres fills i filles ho tenen complicat per quedar-se a Alella, doncs l'habitatge assequible és un greu problema. Finalment, la gent volem que el que paguem s'inverteixi de forma adequada respecte a les necessitats reals de la comunitat. 

    És molt difícil no trobar punts d'entesa amb cap persona en aquest sentit, tot i que les prioritats en l'ordre no hagin de ser coincidents.

    Aquí és on es troba la nostra proposta política i que xoca permanentment amb la proposta de l'alcalde Almendro, cada cop més allunyat de la via de l'entesa i més centrat en afrontar l'escomesa electoral que tenim en menys d'un any.

    Lluny de resoldre les problemàtiques amb les que iniciava el seu mandat com la seguretat o l'habitatge públic, ha afegit  l'incompliment de promeses electorals com la construcció de la Biblioteca (promesa incomplerta 2 vegades consecutives pel govern d'ERC). A més veurem com l'execució de l'obra pública promesa a principis d'any (una inversió inferior al 50% de les seves promeses) no té pinta que es materialitzi sota les previsions que havien marcat, fet que nosaltres venim dient de fa temps.

    Gestionar la cosa pública no és fàcil. Però fer-ho permanentment d'esquenes a la resta dels grups de l'oposició és una decisió greu que els aïlla de tota realitat. 

    Almendro fa la seva. Té el seu camí, però sistemàticament oblida el 60% de la població que no el va votar. 

    Una alternativa al bloqueig, la deixadesa i l'opacitat per donar pas a l'oportunitat és possible. Creativitat i il·lusió per mantenir una essència, imprescindible. 

    Bona Festa Major i Bona Verema 2022

Pujar al principi de la pàgina