Escrit Gent d'Alella juny de 2022. "Un any de govern"
 
Versió per imprimir
gda
  • Ja fa un any i escaig, que la formació política Esquerra Republicana de Catalunya i Gent d'Alella vam arribar a un acord programàtic de polítiques de progrés pel bé de les persones del nostre municipi, i d'aquesta manera, la nostra agrupació entrava a l'equip de govern amb una nova regidoria  de “PROMOCIÓ DE LA SALUT, OCUPACIÓ I CIUTADANIA”.

    Passat aquest temps, i amb l'experiència de les competències adquirides en aquesta regidoria, estem satisfets de les tasques desenvolupades i de les que puguin anar sorgint per contribuir així a ajudar a la ciutadania, que és el nostre objectiu. Ajudant en tasques des de promoció de la Salut com: 

    -Organització de les Jornades de la Salut Mental.
    -Guia taula de Salut Mental mancomunat amb El Masnou i Teià.
    -Inspeccions a establiments alimentaris amb oficis que comporten mesures correctores si calgués.
    -Campanyes del Banc de Sang.
    -Sanitat ambiental (control de plagues, desratització, mosquit tigre, control de coloms, etc.).
    -Diferents programes sanitaris a les escoles, com per exemple dents fortes i sanes amb distribució d'estoig d'higiene bucal. 
    -Organització del servei d'ambulància per a actes esportius, lúdics i culturals.
    -Taula Salut Alella.

    Des d'Ocupació, a través del Servei Local d'Ocupació d'Alella, ubicat dins del servei a les persones, fem assessoraments individuals a persones que busquen feina o volen canviar per millorar, amb acompanyaments de recerca, habilitant en un espai anomenat “Club de la feina”. Enllaçat, cada any, amb les Jornades d'Ocupació que conjuntament amb el Masnou i el Teià, s'organitzen tallers pràctics, diversos projectes com ara Treball, Talent i Tecnologia, amb visites a centres sociosanitaris.

    I pel que fa a Ciutadania, fomentem la feina transversal de totes les regidories d'Ajuntament i es visiten centres sanitaris, residències i ciutadans que ens ho demanen.

    En definitiva, una gran i agradable experiència ser responsables d'aquesta Regidoria perquè ens permet ajudar, com a Agrupació Cívica que som, al menester del Servei i Ajuda a les Persones. 

    No voldria acomiadar-me sense donar les gràcies a la meva gent de l'Agrupació Gent D'Alella, que em donen la força i el suport per seguir endavant, als meus companys de govern que m'han fet fàcil la incorporació i a tots el tècnics i treballadors de l'Ajuntament que fan possible que la maquinària rutlli perfectament. Sempre amb empenta i alegria.

Pujar al principi de la pàgina