Escrit Gent d'Alella abril de 2022. "POUM"
 
Versió per imprimir
gda
  • Seguint l'estela de l'anterior full, entenem que Alella ha de tenir un creixement sostenible, i  molt contingut i respectuós amb l'essència del nostre poble.

    El POUM que tenim actualment vigent, es va aprovar l'any 2014. Una aprovació que va obtindré la majoria absoluta i on tan sols hi va haver una abstenció; la del grup municipal Gent d'Alella.

    Això és el que hi ha, i és molt difícil de poder canviar-ho.

    Però la paraula difícil no vol dir impossible. La realitat que tenim ara al 2022 no és ni de bon tros, la realitat que teníem quan es va aprovar el POUM. (pandèmia, crisis econòmiques, mancances i deterioraments mediambientals,  guerra europea,....). Tot això hauria de servir per a fer-nos reflexionar.

    Si donem un cop d'ull a l´últim Ple de març, es van portar uns modificacions del POUM en els barris del carrer Lleida,  Gaietana. Per al nostre Grup municipal, modificacions molt vinculades a la imminent aprovació definitiva dels sectors de la Serreta i El Pla.

    Tots els grups de l'oposició i el Grup de Gent d'Alella, vam demanar de enrederir aquesta aprovació i donar temps a poder reflexionar, per poder d'aquesta manera intentar fer alguns canvis el màxim de racionals possible i el màxim de consensuats amb la gent del poble.

    Entenem que Esquerra és coherent amb els seus ideals i propòsits de reestructuracions urbanístiques, i per tant vol aprovar l'actuació a La Serreta, ja que sempre ha estat favorable a fer-ho, com ja van avançar en el seu programa de les últimes eleccions i com ja van confirmar en l´últim ple.

    En el mateix ordre, Gent d'Alella per tant , no es pot posicionar diferent al que ha pensat sempre. Sempre hem estat en desacord amb aquestes actuacions urbanístiques, i per tant també és de total coherència que ho reflectim i ho defensem.

    Salut i Pau!

Pujar al principi de la pàgina