Escrit Gent d'Alella febrer de 2022. "Confiança en el nou any"
 
Versió per imprimir
gda
  • Estimats veïns, 

    Sembla que veiem llum al final de túnel i ja podrem tornar a fer una vida amb més normalitat.

    Des de la nostra Regidoria, ja estem planificant i treballant per dur a terme unes noves Jornades d'Ocupació i Trobades sobre Salut Mental, doncs si les circumstàncies ens ho permeten, les volem estimular i potenciar, donat que som conscients de la importància que suposa per als nostres veïns. Les realitzades aquest any passat, varen tenir molt bona acceptació malgrat totes les restriccions COVID que teníem. 

    Mentre les planifiquem i esperem a realitzar-les, no volem deixar de recordar als ciutadans que es troben en aquests moments a la cerca de feina, que no dubtin en venir per a que els puguem assessorar des del Club del Treball. Un espai d'accés lliure i gratuït,  que està a disposició de les persones desocupades o que volen realitzar canvis professionals, amb recursos i materials, perquè puguin fer recerca de feina. Una tècnica especialitzada els donarà suport i atendrà les consultes de les persones usuàries del club. Aquest Club ha donat aquest passat any 2.021 molts bons resultats.

    També volem recordar que des de la nostra Regidoria de ciutadania, estem a la vostra disposició, perquè ens feu arribar totes les vostres necessitats i inquietuds. Conjuntament en col·laboració amb diferents Associacions del nostre poble (Càritas, Banc d'Aliments, Creu Roja,... i tantes més que tan bona feina fan), treballem per a assistir i ajudar a la gent amb més dificultats socials, econòmiques i laborals. 

    Potenciant aquests assumptes i altres, de mica en mica, cal tornar a la tan anhelada vida social i comunitària, i entre tots donar un cop de mà al comerç, a la restauració, als negocis i a la ciutadania del nostre poble.

Pujar al principi de la pàgina