Escrit Gent d'Alella gener de 2022. "Feliç 2022!!!"
 
Versió per imprimir
gda
  • Estimats veïns, 

    Comença un nou any. L'any de l'esperança, l'any de la recuperació, l'any de la tan necessitada i desitjada normalitat. 

    Enguany ens ha de donar allò que tant ens agrada, com el viure i compartir amb els nostres familiars i amics tot tipus de relacions, iniciatives i activitats i que tant trobem a faltar. 

    Els experts comencen a beneir, i donen a entendre, que tenim moltes possibilitats d'arribar a la primavera amb una forta recuperació.

    Caldrà estar units i ser solidaris per afrontar aquesta nova situació, i recolzar a la gent que ha pogut quedar més vulnerable i desafavorida , davant l'exigència que se'ns presenta a tots plegats de seguir lluitant i mirant endavant.

    Des de les nostres Regidories, seguirem treballant de valent per a ajudar en aspectes tant importants com els de la recerca de l'equilibri entre salut personal, salut econòmica i salut laboral. 

    Aprenent de les vivències d'aquest any passat i recordant amb estima a tots els alellencs i alellenques que han traspassat.

    Recordatori representatiu per a tota aquesta gent, amb la figura d'en Toni Mayol, com a persona compromesa i associativa i implicada amb la gent del poble. Per tots ells un estimat record.

    Molt Feliç i Pròsper 2022!!

Pujar al principi de la pàgina