Escrit Ciutadans setembre de 2021. "Setembre...nous reptes?"
 
Versió per imprimir
logo ciutadans reduït
  • Iniciem la tornada de vacances amb les festes de la Verema, i desitgem que tothom les pugui gaudir respectant les mesures sanitàries i una mica mes relaxats gràcies a les últimes dades de la Covid.

    Cel·lebrarem la fi del peatge de pagament, però deixarem d'ingressar 29.000 euros anuals d'IBI, i veurem un augment de la circulació en un punt d'alta incidència d'accidents, raó per la que demanarem la construcció d'una rotonda que pacifiqui i faci més segur el trànsit.

    Acceptem el pagament de les zones blaves però no sense diferenciar entre residents i visitants.

    Desprès de tants anys de govern de ERC ens anuncien la construcció d'un gran parc central al costat de l'Escola de la Serreta, ens alegrem, però no ens oblidem de les tasques de manteniment de les voreres de les urbanitzacions, de l'asfaltat dels carrers, de la reposició d'arbrat mort, tot és necessari  i millorar la primera imatge que tenim del poble a l'accedir des de la autopista, per quan un canvi estètic d'aquesta??.

    Hem aconseguit la neteja dels contenidors d'escombraries desprès de més d'un any de pandèmia demanant-ho,  fins hem canviat d'empresa encarregada de les tasques de manteniment, ..¿?.

    Pintar el límit de velocitat al terra no canviarà els hàbits dels conductors que no ho respecten, calen mesures mes coercitives a molts indrets del poble on els veïns ho manifesten i ho pateixen.

    Demanem la màxima difusió de la nova Ordenança de Convivència Ciutadana, doncs moltes actituds poden millorar-se amb el coneixement de la mateixa.
    Insistirem en la regulació de la circulació amb VMP  (patinets i bicicletes), l´ús de casc obligatori i no permetre el seu ús per les voreres, incrementar la instal·lació d'energies renovables i millorar la recollida selectiva dels residus.

Pujar al principi de la pàgina