Escrit Gent d'Alella novembre de 2021. "Fem salut mental"
 
Versió per imprimir
gda
  • Com tots sabeu, la pandèmia ha agreujat un mal molt present en la nostra societat: els problemes de salut mental. Des de la nostra regidoria, de Promoció de la Salut, volem donar coneixement  i donar-li valor a una malaltia amb poc reconeixement, engegant les primeres Jornades de Salut Mental que es faran al nostre municipi.

    Encara que puguin semblar unes jornades massa tècniques, pensem que poden ser d'una gran utilitat per a la ciutadania en general.

    Us recordem que aquestes jornades es duran a terme els dies 10, 11 i 12 de novembre, a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. Hi participaran persones vinculades al sector de la salut mental. Aquestes jornades són totalment gratuïtes i obertes a tots els públics. 

    Si bé s'han obert les restriccions per la covid19, cal fer la inscripció per assistir a les activitats programades, emplenant el formulari que trobareu a https://alella.cat/jornadessalutmental.

    Us animem a venir i participar en les Jornades de Salut Mental, ja que pensem que poden esdevenir un important referent, i ens agradaria que es quedessin per molts anys. Tanmateix, volem aprofitar aquest espai per recordar-vos que aquest mes de novembre, del 19 al 27, es tornarà a fer el Gran Recapte d'Aliments.

    Es farà una campanya virtual de donacions monetàries destinades a la compra i distribució d'aliments. Aquestes donacions es podran fer a la caixa dels supermercats, a les parades del mercat municipal i als establiments de petit comerç.

    Des de la nostra Regidoria, ens sentim afortunats i agraïts de poder endegar i col·laborar en tots aquests projectes. Doncs la nostra fita sempre és la Gent, i en especial la Gent de la nostra comunitat necessitada i desfavorida socialment. Ara que podem, volem ajudar i participar en qualsevol iniciativa que promocioni l'altruisme i l'ajut vers als altres.

    Us encoratgem a participar-hi.  

    Salut i feina!!!

Pujar al principi de la pàgina