Escrit JuntsxCAT novembre 2021. "Coherència política"
 
Versió per imprimir
Junts
  • La coherència, que la podríem traduir com pensar, dir i fer en la mateixa direcció, s'ha convertit en un bé escàs en les actuals polítiques de gestió del nostre govern local i això es pot veure en la proposta que fan en el pressupost per 2022.

    Ens preguntem per què el govern de “continuïtat” s'han deixat els projectes transformadors del poble com solien plantejar? Aparcada la Biblioteca sine die (ja portem més de 7 anys amb el projecte fet), la proposta de continuïtat és un nou parc a la Serreta. 400 mil eur d'inversió enfront dels 4 milions d'un espai imprescindible.

    I els pressupostos participatius que Gent d'Alella i la seva cap de llista Mercè Marzo sempre havien defensat?

    Per què, patint un creixement important en robatoris, noves ocupacions i greus actituds incíviques al poble, l'Ajuntament d'Alella només fa créixer la partida destinada a la seguretat un 1'9%?

    Per què, si creiem que “Alella valora l'esport” (eslògan del nostre alcalde), la regidoria perd més d'un 11% i la regidoria de joventut només creix en 4.000 eur?

    On són els centenars de pisos de lloguer que s'havien de construir? (en un moment on el sector immobiliari creix i no ha patit per la pandèmia)

    I així la coherència es va perdent

    Fetes les preguntes que no obtindran resposta pel govern, el nostre grup proposarà canvis en el pressupost. Una de les principals aportacions del nostre grup serà com millorar la seguretat de barris com Can Comulada, Mas Coll i Alella Park amb un control dels accessos.

    Plantejarem l'aplicació de mesures antiocupes, pensant en aquelles ocupacions delictives que no busquen una llar on viure sinó un espai on treure profit a les seves activitats il·lícites.

    Plantejarem donar més ampli suport a les nostres entitats. Elles són l'eix vertebrador de la nostra societat.

    Nosaltres sí que tenim clares les prioritats del nostre poble.

Pujar al principi de la pàgina