Escrit ERC+SxA juliol/agost de 2021. "Canvis de persones, coneixements acumulats"
 
Versió per imprimir
Logo ERC+SxA
  • Les servidores públiques som això, persones al servei de la ciutadania. I el càrrecs electes ho som per un temps determinat per la dedicació i intensitat del càrrec. Justament per aquest motiu, cal saber el moment per a fer un pas al costat per tal de desenvolupar les tasques encomanades amb el rigor i la responsabilitat que es mereix, en el nostre cas, el poble d'Alella. 
    La companya Laura Ribalaiga ha decidit renunciar a la seva acta de regidora, desprès de 6 anys, per l'exigència de la nova tasca com adjunta al Gabinet de la Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. Continua “estant al servei del municipalisme, de la funció pública i del territori, però des d'una altra vessant. Però sempre amb vocació de servei públic” tal i com va expressar  en el seu comiat en el passat ple de juny. 
    Des del grup municipal li volem agrair la feina feta i la llavor plantada. Han estat 6 anys on s'ha reorganitzat, estabilitzat i augmentat els recursos a l’àrea de serveis a les persones. S'han fet obres al servei per a fer un espai idoni, proper, que creés confiança, intimitat i proximitat, doblant l'espai d'atenció i dignificant l'espai de treball dels professionals. S'ha endreçat protocols interns d'intervenció i s'ha treballat per donar una visió interseccional (pensar totes les polítiques per a tothom, tenint en compte tots els eixos de desigualtats – sexe, edat, religió, origen, orientació sexual, etc) i comunitària (la xarxa, el veïnatge, la participació, les entitats). Com per exemple, l'impuls conjunt de la iniciativa Alella Poble Cuidador. Tenim per endavant el Projecte de Radars per tal de cuidar del nostre veïnat i també models alternatius d'accés a l'habitatge. 

    Aquests canvis, tal i com s'ha anunciat en aquest Full, provoquen un reestructuració del govern en les àrees de serveis a les persones, que portava la regidora Laura Ribalaiga, i a Promoció Econòmica i Esports.

    La persona que s'incorpora a govern és el següent de la llista electoral d'ERC+Sumem per Alella, en Joan Pugibet. Li desitgem tota la sort i encerts per aquesta etapa que comença!  

    Després d'anys al govern podem garantir que, sigui qui sigui la persona que està al capdavant dels àmbits, Esquerra+Sumem, com a col·lectiu, tenim una manera de fer, de model de poble, del bé comú, on el coneixement, el “know-how” s'acumula i es comparteix malgrat els canvis en els equips. Cadascuna de les persones que ha passat per la responsabilitat de ser regidor o regidora ha deixat la seva empremta per a fer d'Alella cada dia un poble millor. 

Pujar al principi de la pàgina