Escrit JuntsxCAT juny de 2021. "Descansa en Pau, Ferran"
 
Versió per imprimir
Junts
  • El nostre grup municipal està consternat per la pèrdua d'en Ferran Pardos, agent de la nostra Policia Local amb més de 30 anys de dedicació i servei al nostre cos i al nostre poble. Un bon professional i una persona estimada per tots aquells que vam tenir la sort de poder-lo tractar i conèixer.

    Són moments especialment durs per la família i companys de feina. Serveixin aquestes humils lletres per manifestar-los tot el nostre carinyo i respecte per aquesta gran pèrdua. Descansa en pau Ferran.

    Respecte a la nostra tasca política el plenari va aprovar una moció de Junts per poder dur a terme Camps de Treball, especialment a l'estiu. Els camps de treball per menors són activitats de voluntariat i formació que consisteixen en realitzar projectes i serveis en una comunitat que acull el grup de joves d'entre 14 i 29 anys d'edat. Cada participant es compromet, de manera individual o en grup, i de forma desinteressada, en participar en el treball proposat (ambiental, social, patrimonial, arqueològic, cultural...) a canvi de la pernoctació, la manutenció i de poder gaudir d'activitats de lleure educatiu. Aquesta iniciativa, enquadrada en la campanya de Junts “Així no!” on els nostres joves donaven un missatge clar de no violència i de respecte als altres, volia donar-los alternatives interessants a les opcions que tenen avui dia a Alella.
    La moció va ser aprovada per unamitat. 

    Dins la tasca de supervisió vam preguntar al govern sobre la situació als nostres boscos i la prevenció d'incendis forestals; sobre els excrements de gossos al carrer i la campanya que el govern va indicar que iniciaria aquest mes de juny. De la mateixa manera vam demanar quan podrem disposar d'una Ordenança de Civisme (o Convivència). Sembla que després de 6 anys demanant aquesta eina la podríem tenir aquest estiu. Esperem que el resultat sigui positiu.

Pujar al principi de la pàgina