Escrit Ciutadans maig de 2021. Fi de l'estat d'alarma?
 
Versió per imprimir
logo ciutadans reduït
  • Bones veïns, sembla que veim la llum al final del túnel, amb la fi de l'estat d'alarma, llibertat de moviments, tornar a la vida de sempre, obertura de la restauració, tot i que no com ens agradaria, un sector que ho ha passat molt malament i ho hem vist al nostre poble amb el tancament d'algun negoci.

    El darrer Ple no ens va portar res de nou, ho podeu veure a la pàgina web de l'Ajuntament, així com totes les mocions que es presenten i s'aproven pels diferents partits….us sorprendreu….

    Aquest mes ens hem vist amoïnats pels fets que tots hem vist en vídeos penjats a les xarxes. Han estat fets puntuals, tot i la preocupació que tots tenim ja estan sota investigació policial. El més greu de tot és veure com joves graven vídeos de la violència i no fan res per aturar-ho. L'alcalde va anunciar que estaven estudiant la col·locació de càmeres de vigilància, i ens alegrem, ho havíem demanat.

    Per altre banda, proposarem al Govern, un Bo Cultural totalment gratuït pels joves de 18 a 25 anys per tal que gaudeixin del teatre, cinema, exposicions i diferents actes culturals a Alella.

    Tornarem a demanar el Bo de compra, on l'Ajuntament subvenciona una part del consum en establiments afectats per la pandèmia.
    Insistirem en la regulació dels vehicles de mobilitat personal, per que no circulin per les voreres, que estiguin inscrits en un registre i portin assegurança de responsabilitat civil, casc obligatori i sancions pels incívics.

    Proposarem crear una nova àrea municipal que s'ocupi de la captació de recursos públics externs, (a la Diputació es queden sempre fons sense destí), de fer seguiment de les polítiques i de les accions de l'Ajuntament  amb total transparència, i de retre comptes amb la ciutadania del que es faci. Som a les portes de l'arribada també dels ajuts europeus, i volem saber quants arriben i en que s'inverteixen.

    Salut!!

Pujar al principi de la pàgina