Escrit Gent d'Alella maig de 2021. Sanitat i Ocupació
 
Versió per imprimir
gda
  • Ja fa un mes de l'entrada de Gent d'Alella al govern assolint la Regidoria de Salut , Ocupació i ciutadania. I l'experiència està sent de moment molt gratificant. Treballant intensament en les matèries específiques pròpies, però també ens permet col·laborar amb les altres Regidories de manera transversal. 
    Hem tingut la primera presa de contacte amb Entitats diverses del poble, realitzant diferents trobades i planificant-ne de futures amb d'altres. 

    Escoltar i mirar què podem fer des de la nostra Regidoria per acompanyar i solucionar el màxim de problemàtiques que puguem dintre de les nostres possibilitats, ens omple de gratitud i ens engresca a seguir treballant.

    Ens hem reunit amb ciutadans del nostre poble per escoltar la seva problemàtica i hem realitzat reunions amb les diferents Residències de Gent Gran com Aymar i Puig, Els Rosers, Can Torres, El Mirador i amb els diferents Centres de Discapacitats com el Centre de la Gavina i Residència de Les Hortensies.
    La nostra intenció és fer trobades de forma continuada, doncs entenem que han estat els col·lectius que més ha patit i encara ens queda molta feina per davant. 

    Vull aprofitar l'oportunitat que se'm dona mensualment d'escriure aquest article per destacar i transmetre la meva total admiració cap a aquests col·lectius per la gran feina feta, i aprofitar per oferir-los-hi les nostres eines i capacitats per ajudar en tot allò que puguem.
    M'agradaria acabar agraint personalment a l'Alcalde i Regidors de govern per la benvinguda rebuda i per fer-me sentir un mes des de el primer moment.

    Salut.

Pujar al principi de la pàgina