Escrit Gent d'Alella abril de 2021. Acord de Govern per Alella
 
Versió per imprimir
gda
  • Després de 14 anys treballant des de la nostra Agrupació de Gent d'Alella, sempre com a grup de l'oposició, l'actual equip de govern ens ha donat la confiança i ens ha ofert unir esforços des del govern, tot liderant una regidoria important i necessària en aquests moments difícils de pandèmia, la de Promoció de la Salut, Ocupació i Ciutadania. Regidoria que ens motiva, que ens agrada i per la qual treballarem durament.
    Aquest acord ha rebut el suport dels participants a la nostra Assemblea, realitzada el 12 de març on, amb veu crítica i constructiva, es va consensuar la importància i la rellevància de l'oportunitat que se'ns presentava per poder seguir treballant pels i per als ciutadans del nostre poble, aquest cop des de dintre del govern. Amb tot el que això representa: més eines i més recursos.

    Volem fer notar que, al començament d'aquest mandat, el govern ja ens havia comentat que contemplava la possibilitat que participéssim en l'equip i, d'altra banda,  que per part nostra, a l'inici de la pandèmia ens vam oferir a entrar-hi per poder ajudar en el que poguéssim els nostres veïns i poder posar-nos així al servei de les persones. Un apropament ratificat durant aquests mesos de mandat per la bona i respectuosa sintonia entre ambdues parts. 

    Els principals punts de l'acord són:
    - Acceptar fins al final de l'actual mandat municipal el programa d'actuació municipal actualitzat al Ple del 27 de febrer del 2021.
    - Actualitzar, tot mantenint l'actual estructura de govern, les delegacions de les diferents àrees de govern en els regidors i les regidores.
    - Presentar propostes al Ple Municipal, consensuades prèviament.

    La nostra manera de fer seguirà fidel al tarannà de sempre de Gent d'Alella, tot pensant en les persones i aprofitant la responsabilitat que se'ns ha atorgat per ajudar al màxim  la nostra ciutadania.

    Salut, feina i benestar!

Pujar al principi de la pàgina