Escrit Ciutadans març de 2021. Res justifica la violència
 
Versió per imprimir
logo ciutadans reduït
  • Estimats veïns, les eleccions autonòmiques es varen celebrar al nostre municipi,  amb una excel·lent organització i sense cap incident, quan fem les coses junts, tot funciona millor.
    Des de Ciutadans volem donar les gràcies als 279 veïns que han tornat a depositar la seva confiança  en nosaltres, i això ens motiva a seguir treballant més i millor per Alella.

    El darrer Ple del mes de febrer tenia un ordre del dia que res tenia a veure amb la política municipal.
    Una revisió del PAM que encara conserva el punt 6.1 “Participarem del procés d'alliberament nacional com hem fet fins ara, i serem al costat de la voluntat democràtica i de les nostres institucions per a la consecució de la República Catalana”...Doncs si volen perdre el temps, amb nosaltres que no hi comptin.

    Una moció en defensa de Pablo Hasél....???....(ERC)...una moció demanant la amnistia dels “POLÍTICS PRESOS”...(JxCAT)....una altre per demanar continguts en català per a adolescents a TV3...(la CUP)....de veritat saben quines són les competències municipals??  Creiem que no.

    El nostre grup va demanar presentar un Declaració Institucional per tal de condemnar la violència esdevinguda als carrers i les destrosses de mobiliari públic i dels comerços, i per defensar a les Forces i Cossos de Seguretat que són les garants del nostre sistema democràtic,...doncs no, sembla que no era important, que la havien de treballar...en fi...

    Com diu el títol, res justifica la violència per defensar les idees, i algun grup del consistori, tristament, la justifiquen per defensar la llibertat d'expressió???

    Habitatge social per lloguer, biblioteca municipal, escola bressol a La Serreta, un residència publica per la gent gran, la millora de carrers i voreres, el soterrament de la fibra òptica, la reducció de la velocitat dels vehicles... Parlem???

Pujar al principi de la pàgina