Escrit JuntsxCAT març de 2021. Més del mateix
 
Versió per imprimir
Junts
  • Algú deia que és estúpid esperar resultats diferents fent exactament el mateix, doncs el govern d'Alella va ajustar el Pla d'Acció Municipal (PAM) fent el que se'n diu en argot futbolístic una “patada al davant”, tot esperant que el temps arregli el desgavell que se'ls ha generat per la situació i la seva nul·litat d'acció.

    És veritat que la situació viscuda és complicada i gens fàcil per ningú, però també és cert que és un govern que ha viscut molt bé durant 17 anys, amb pocs problemes per no dir-ne cap. Així que quan venen complicacions no saben reaccionar.

    En el Ple vam explicar el nostre vot en contra per ser un pla ajustat a un model polític caduc. Se'ns van prometre més de 40 habitatges de lloguer i amb prou feines en tindrem 3 ó 4. Promeses d'inversions en emprenedoria i el primer que ha fet és reduir-ho a la mínima expressió.  Un pla d'esquena a la seguretat del poble. 

    El nostre grup municipal portem anys senyalant la necessitat d'una ordenança municipal de civisme. La finalitat és dotar a la nostra policia local d'una eina que permeti restablir l'ordre allà on s'hagi perdut. L'ordenança hagués permès a la nostra policia eradicar les bretolades patides en les últimes setmanes. Permetria restablir el respecte que certs menors han perdut a l'autoritat. Malauradament, el govern d'Alella segueix esperant que les coses es resolguin per sí soles i això, ja els hi avancem, no passarà, ens el contrari.

    En el mateix Ple el govern presentava una moció  per la salvaguarda de la llibertat d'expressió en referència al cas Hasél. Una moció que va comptar amb el nostre suport. La sorpresa saltava en el mateix Ple quan l'alcalde impedia preguntar a un ciutadà (dret que tenim tothom en acabar el mateix) perquè havia concorregut a unes eleccions municipals en una llista. Així anem, dient una cosa i fent just al contrari.

Pujar al principi de la pàgina