Escrit ERC+SxA febrer de 2021. Davant de la judicialització de la política catalana, PARTICIPACIÓ!
 
Versió per imprimir
Logo ERC+SxA
  • Ens trobem a les portes d'unes eleccions al Parlament de Catalunya que no haurien de tenir lloc en aquest moment, en un escenari de la màxima tensió sanitària a causa del virus de la COVID-19. Això a l'estat espanyol i al TSJC els és ben bé igual, avantposen els seus interessos partidistes davant de la salut i el dret a vot de la ciutadania catalana. Per això és més important i essencial que mai que hi participem, que no deixem d'exercir el nostre dret a vot i que enfortim més que mai el sentit democràtic de la nostra societat. 

    En aquest sentit l'Ajuntament d'Alella està realitzant una feina titànica per garantir, en tot allò que està al seu abast, les mesures sanitàries i d'organització que calguin per preservar la salut d'alellenques i alellencs en aquest dia tan decisiu pel devenir del nostre país, Catalunya. Davant d'aquesta escandalosa i brutal demostració de força de l'estat espanyol, una vegada més, hem de ser molt conscients de la importància d'emetre el nostre vot en aquestes eleccions, ja que una baixa participació  podria provocar que els partits que ens volen “de genolls” puguin accedir a governar la Generalitat de Catalunya i això no ho hem de permetre ja que correm el perill que l'extrema dreta espanyolista faci possible un president de la Generalitat no independentista. 


    Com sempre a la ciutadania catalana se'ns demana un sobreesforç i l'hem de fer, més quant encara tenim companyes i companys a la presó o a l'exili. La situació política és possible que, a voltes, pugui decebre i a més la pandèmia que estem sofrint ens està esgotant a tots i a totes.  Tot plegat ens pot resultar desencoratjador, però no ens podem deixar vèncer pel desànim i hem de ser fortes i decisives a les urnes, demostrant una vegada més que el poble català és democràcia en essència. Hem de participar per poder decidir sobre el nostre futur. Hem de votar perquè tenim tot el dret a decidir sobre les polítiques públiques que han d'enfortir la gent, en drets socials, en economia, en salut, en  cultura, en educació, en igualtat de gèneres, i un llarg etc.

    En definitiva, hem de responsabilitzar-nos com a ciutadania d'allò que volem i només ho podem fer votant el dia 14 de febrer.

Pujar al principi de la pàgina