Escrit JuntXCAT abril/agost de 2020. No us oblidarem
 
Versió per imprimir
JxCAT-JUNTS
  • Volem fer-vos arribar el nostre condol a tots els que hem patit la pèrdua de persones estimades en aquests temps. Sigui per la COVID com per altra malaltia, l'estat d'alerta ha fet encara més difícil el seu comiat. Us recordarem sempre.

    Aquesta pandèmia està arruïnant vides, famílies i negocis. Tot i que ningú estava preparat per una situació com la viscuda, hem pogut comprovar les mostres de solidaritat envers els altres que podien estar en situacions molt complicades, però necessitem més per part de tothom, especialment de les administracions públiques.

    Mantinguem el nivell d'alerta i no ens relaxem. Estem en perill i hem de ser conscients. Evitem la propagació de la malaltia.

    En l´àmbit municipal i polític, el nostre grup ha intentat col·laborar de forma permanent amb el govern, però no ha estat possible. La decepció que estem experimentant és gran ja que el govern ha creat un compartiment estanc on qualsevol proposta ha estat menystinguda, obviada i fins i tot manipulada. En moments en que la col·laboració havia de ser la tònica més important, les propostes de l'oposició han estat negades una darrera l'altra, sempre amb alguna excusa. Ens vam veure obligats a actuar davant el mal hàbit d'adulterar les propostes de l'oposició aprofitant la seva majoria absoluta. En un Ple buit de contingut vam expressar el nostre rebuig apagant càmeres i micròfons. Esperem que aquest toc d'atenció serveixi per no continuar en una línia intransigent i poc transparent. Tots els grups volem el millor per la ciutadania, que no hi hagi cap mena de dubte.

    Presentem una moció en suport de les entitats esportives d'Alella perquè és necessari mantenir el recolzament i fer previsió per a que les famílies que tinguin dificultats no hagin de prendre la decisió de no portar als seus fills i filles a practicar el seu esport. Esperem que aquesta moció sigui aprovada.

Pujar al principi de la pàgina