Escrit JxCAT gener de 2020. Desig pel 2020
 
Versió per imprimir
JxCAT-JUNTS
  • Encetem un any ple de reptes en tots els àmbits i per això hem de posar especial èmfasi en aquells que hem de resoldre el més aviat possible. La sentència dels tribunals europeus sobre la immunitat parlamentària, obliga a l'estat espanyol a alliberar immediatament a l'Oriol Junqueras. És cert que els europeistes catalans estàvem en hores baixes i dubtàvem (molts) si la nostra idea d'Europa era encertada. Aquesta sentència confirma que sortir d'Europa seria un mal negoci per tots nosaltres.

    Però a banda d'aquesta victòria inapel·lable sobre la justícia espanyola, encara tenim gent a la presó i exiliada que no poden estar amb les seves famílies només per haver fet el que el poble de Catalunya els havia demanat: Votar! I votar mai pot ser un delicte.

    Cada dia que passa la injustícia es fa més gran i mai res podrà pal·liar el mal que estan fent a aquestes persones. Esperem que l'alliberament dels presos i el retorn dels exiliats  sigui una realitat aquest 2020.

    En l´àmbit local també tenim molts temes urgents a resoldre. Sempre els hem reivindicat i ho continuarem fent tantes vegades com calgui: des de millorar la nostra seguretat amb un cos policial complet i degudament equipat, fins a disposar d'una ordenança de convivència i civisme (com tots els pobles del Maresme) que posi límits.Aquesta ordenança ha de permetre al nostre Ajuntament protegir als veïns i veïnes que respectem l'espai públic i els drets dels demés. La neteja dels carrers i el manteniment dels nostres barris. En definitiva, tot allò que preocupa als alellencs i alellenques.

    Res serà possible si aquest govern no vol escoltar. Desitgem  que l'alcalde i el seu equip escoltin de veritat, sense condescendència i amb la responsabilitat de qui ostenta un càrrec públic. 

    No dubteu en contactar amb nosaltres per tot allò que necessiteu. Bon any 2020!

Pujar al principi de la pàgina