Escrit Gd'A novembre de 2019. IBI
 
Versió per imprimir
gda
  • En el passat ple del 24/10. es va aprovar la pujada de l'IBI més important ens els darrers anys. Un 10%!!!

    Segurament pensareu que si fa anys que no es pujava, ara ja tocava. 

    Potser si, però creiem que el salt és molt desproporcionat i més quan en les eleccions del mes de maig aquesta proposta ni va aparèixer en el programa electoral d'esquerra. Però sobretot quan de sobres sabem que Alella és un dels pobles, sinó el que més, amb l'IBI més alt.

    Si fem càlculs a nivell particular i repartit en pagaments fraccionats potser per alguns ciutadans no representa gaire (175-200 euros?), però si per contra sumem el que l'ajuntament recaptarà de tots els ciutadans, anem a xifres extraordinàriament grans.

    Suposarà un ingrés extra aproximat de 500.000 euros per a la caixa de l'ajuntament. I la pregunta és: i què en farem d'aquests ingrés extra??

    Des de la nostra Agrupació esperem no haver de recriminar-ne al molt honorable govern un mal ús.

    Com a mínim, ja que la ciutadania no sabia en el moment d'emetre el seu vot la pujada d'aquest impost, un exercici que els honoraria és explicar en què els pensen invertir.

    Esperem que no vagin destinats a pagar les primeres despeses de la Biblioteca (que tindrà un import de sortida de “4.650.000 euros” )

    Una obra, altre cop faraònica (recordeu el primer projecte del Casal?) de la que si no canviem hàbits i costums d´ús de la Biblioteca actual, haurem de llençar la pujada de l'import del nostre IBI a la claveguera.

Pujar al principi de la pàgina