Escrit JxCAT octubre de 2019. Inseguretat, incivisme i eleccions
 
Versió per imprimir
JxCAT-JUNTS
  • Que la bombolla alellenca símbol de benestar, bon rotllo i paradís tropical en el primer cinturó de la convulsa Barcelona, ha punxat fa temps i va perdent inexorablement aquell flaire excels és una lamentable realitat. Que el govern d'Alella, lluny de prioritzar la preservació de la bombolla s'ho mira de costat,més ficat en el “postureo” que en la eficiència i la resolució dels problemes de veritat, és una altra realitat. I es que es neguen a acceptar el  que està passant amb estadístiques distorsionades i falses creences que no els ajuden a calibrar la magnitud del problema.

    Problemes d'incivisme  cada Festa Major, cap de setmana jove o la Festa de la Verema. Són tantes les actituds incíviques i que ens perjudiquen que requereixen un replantejament immediat.

    Actituds incíviques a la Plaça Antoni Pujades o als voltants del Pavelló cada cap de setmana. “Botellons” incontrolats al carrer Telia i al Mirador de Can Comulada

    Motos i cotxes contra direcció cada dia pel carrer Santa Eulàlia.

    Activitats il·lícites dels okupes, alguns fent forats a la via pública per poder robar els subministres (Vinya del Rei a Nova Alella) o obres  i un gimnàs (sí!, un gimnàs) a la Gaietana.

    Patrulles ciutadanes a Can Comulada per prevenir robatoris ja que, hores d'ara seguim sense el mínim d'agents policials que el Consistori s'havia compromès a disposar.

    Sense solucions, sense transparència, tancats en si mateixos vivint una realitat paral·lela que res té a veure amb el que està passant. 

    I per enèsima vegada iniciem una nova campanya electoral, amb l'amenaça del PSOE amb un nou 155, el Rivera intentant mocions de censura propagandístiques i el PP navegant entre l'extrema dreta i VOX. Un escàndol que alguns partits catalans estiguin intentant caure bé a aquesta patuleia enlloc de buscar la UNITAT que el poble català demana.

Pujar al principi de la pàgina