Filtrar esdeveniments
Pla d'actuació municipal 2019-2023
Publicat el 15 de novembre de 201915.11.2019
Versió per imprimir
1.2. Potenciarem la comunicació a través de les noves xarxes de comunicació (app, xarxes socials, etc.).
 • Assoliment: 100%Grau d'assoliment
 • 2019: 
  En execució
 • Accions 2019
  S'han ampliat els recursos destinats a la gestió de les xarxes socials corporatives, amb la contractació temporal d'aquest servei a una empresa especialitzada. S'han realitzat sessions de treball entre els diferents departaments per tal d'avaluar el desplegament de xarxes a l'Ajuntament i la manera de coordinar-les.
 • 2020: 
  En execució
 • Accions 2020
  S'ha posat en marxa el WhatsAPPAlella, que facilita la comunicació bidireccional amb la ciutadania. S'han posat en marxa altres iniciatives com els Directes amb l'Alcalde, en les quals, el primer dimarts de mes, l'alcalde fa balanç de les informacions d'interès per a la ciutadania i respon les qüestions que es plantegen o la plataforma Decidim. Es treballa amb la renovació de la web de Turisme i es planteja també la renovació del web de Joventut, amb la unificació en una única plataforma les dues webs actuals d'Adolescència i Joventut. Es genera un àmbit específic a la pàgina web dedicada a les informacions relacionades amb el coronavirus.
 • 2021: 
  Realitzat
 • Accions 2021
  S'ha renovat la web i s'ha fet el butlletí electrònic de Turisme i s'ha començat a treballar en la renovació del web de l'Àgora, amb la unificació de les dues plataformes que existien fins ara (Joves i Adolescència) en una única web. S'intensifica les comunicacions a les xarxes socials i es dota de més recursos humans per gestionar-les, fent un replantejament de l'externalització que s'havia implantat des de maig de 2020.
Pujar al principi de la pàgina