Filtrar esdeveniments
Escrit desembre 2014 PSC - Prioritats
 
Versió per imprimir
 • "Prioritats"

  El Ple del passat mes de novembre vàrem aprovar per unanimitat els nous pressupostos per al proper any 2015. Uns pressupostos ajustats a les persones; totes elles són la nostra prioritat.
  Per això incrementem els recursos en les àrees de serveis socials i a l'emprenedoria i la ocupació, àmbits cabdals per al suport als ciutadans i ciutadanes que estant patint els efectes d'una crisi econòmica que encara queda lluny de veure's resolta. A més, el govern de la Generalitat, davant la impossibilitat de poder aprovar uns pressupostos per 2015, haurà de progorrar-los amb el benentès que sent així, les retallades continuaran i per tant, els ajuntaments haurem de fer front allà on no arribin la resta d'administracions.
  Hem de poder ajudar a les families a sortir-se'n, però també hem de poder oferir totes les eines que tinguem al nostre abast per tal que la nostra gent tingui l'oportunitat de trobar una feina o de reinventar el seu negoci o empresa.  Per molts motius, cal que agraïm la gran tasca que fan les entitats, les associacions de dones i els voluntaris i voluntàries del nostre municipi per ajudar a millorar la vida d'aquestes famílies. I també cal agrair als alellencs i alellenques per la seva implicació en la recollida d'aliments del Gran Recapte que el Banc d'aliments va fer els dies 28, 29 i 30 de novembre en el el nostre poble. Es van recullir prop de 6.200 kg d'aliments dels quals més de la meitat d'aquests es queden per a la gent del nostre municipi i es distribuiran a través de Càritas Alella.
  D'altra banda, aquest mes de desembre, des de la regidoria d'emprenedoria volem promoure el comerç del nostre poble amb l'inici de l'encesa dels llums de nadal el dia 12 i seguit d'un cap de setmana ple d'activitats on poder gaudir de la fira de nadal, comprar en les diferents zones comercials i sense oblidar que també és el cap de setmana de la Marató!
  Veniu, passegeu i gaudiu d'aquests dies a Alella!

Pujar al principi de la pàgina