Filtrar esdeveniments
Escrit març/abril 2015 PSC. "Acabem i comencem de nou"
 
Versió per imprimir
  • D'aquí a dos mesos ja haurem donat per acabat aquest mandat. Un mandat en el que s'ha fet molta feina, però també han estat quatre anys marcats per la greu crisi econòmica que venim patint des de l'any 2008 i que ha sacsejat la vida de tantes i tantes persones del nostre entorn.  Els socialistes d'Alella, des de les àrees en les que tenim responsabilitat, hem apostat per lluitar pel benestar de les famílies del nostre municipi, incrementant any rere any els recursos en els ajuts d'urgència social, en els ajuts a menors i a la gent gran, en aliments,...
    Som molt conscients de les dificultats per les que passen molts dels nostres veïns i veïnes.

    Com també hem posat tot el nostre esforç en els ajuts a la recerca de feina, amb diferents tallers motivacionals i de suport individualitzat a les persones a l'atur. O les activitats relacionades amb l'emprenedoria, com les Jornades Enlaira't i la dinamització del nostre teixit comercial i empresarial. Per a nosaltres, el benestar social i la promoció econòmica junt amb la creació d'ocupació, són els eixos cabdals que han marcat la nostra manera de fer política i que  continuaran sent la nostra màxima prioritat en el pròxim mandat.

    I volem continuar apostant per la vinya i el vi, per un turisme familiar, perquè visitar Alella signifiqui obrir tots els sentits i gaudir dels colors i les olors que desprenen les seves valls.
    Per tot això i més, continuarem posant tots els nostres esforços en fer un poble accessible a tothom, dotant-lo d'uns bons serveis, però prioritzant el benestar de les seves persones per tal que visquin de forma digna. I ho continuarem fent des de la transparència, la honradesa i la honestedat, perquè per davant de totes les coses, la primera, són els veïns i veïnes d'Alella.

Pujar al principi de la pàgina