Filtrar esdeveniments
Escrit març/abril de 2015 CiU."Endavant"
 
Versió per imprimir
  • La gran novetat d'aquesta legislatura ha estat sens dubte que en el seu darrer any i mig CDC ha pogut fer feina des del govern. Força més feina, ho admetem, de la que prevèiem quan vam assumir dos regidories i la primera tinença d'alcaldia. El balanç és per a nosaltres molt satisfactori, sobretot en la mesura que tenim la clara percepció que la nostra presència a govern ha estat ben valorada per la ciutadania.

    I ja tenim a la vista les eleccions municipals, que com sabem aquest cop no són “només” unes eleccions municipals. Els temps passa de pressa i les coses, vist en perspectiva, es mouen encara més de pressa. El país està activat. Afrontem l'oportunitat de consolidar el canvi de govern després d'un llarg cicle de poder municipal quasi absolut, amb els seus èxits i les seves ombres. Amb les seves dinàmiques i les seves inèrcies. Se'ns presenta una oportunitat de canvi que veiem madura per a reactivar l'Ajuntament a fons. Un canvi que, com hem apuntat, va més enllà de municipi i que compromet a l'entesa amb qui compartim el sentit de transcendència i regeneració que impregna la política del nostre país. Les properes eleccions han de reforçar el plebiscit del 27S sobre la independència de Catalunya.

    En poc temps hem pogut complir gairebé el 70% del programa amb què vam optar a l'alcaldia, el 2011. Una dada que fins a cert punt pot sorprendre i que suggereix força coses positives. Juntament a rellevants obres en marxa com el Parc de  les Heures, volem destacar entre d'altres consecucions: l'organització d'espais d'empresa i els programes pedagògics amb creació d'una xarxa d'aules d'estudi; el programa esport per a tothom; el desenvolupament de la marca Alella especialment enfocada a l'agricultura, la vinya i el comerç; la millora de la gestió dels tràmits administratius o la posada en marxa de l'oficina d'atenció al ciutadà. Bé, seguim endavant.

Pujar al principi de la pàgina