Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A octubre de 2015 - "Flors a la Porxada"
 
Versió per imprimir
  • El Ple del 30 d'octubre porta als alellencs bones noticies. Gent d'Alella va proposar millorar la neteja de la porxada del mercat, especialment la del paviment, i posar-hi flors a les columnes de ferro davant els establiments comercials: la regidora de Serveis Urbans va assentir sobre el primer aspecte, va prendre nota i assegurà que s'hi posaran les flors. Serà una bona benvinguda pel quiosc de premsa reobert de nou. La mateixa regidora explicà les millores de la nova contracta de neteja viària i s'aprovà l'adjudicació a Arca del Maresme de la recollida de residus sòlids.
    L'IBI a Alella, un dels més cars, es baixa dos punts; el que suposa 90.000€ menys d'ingressos d'un pressupost de 4.674.200 el 2014. Des de Gent d'Alella vam insistir en la importància de baixar la pressió fiscal sobre les famílies, de millorar la comunicació sobre les bonificacions i varem mostrar que Alella, amb el 62% dels seus ingressos provinents dels impostos directes, és l'Ajuntament que més recapta per IBI de tots els ajuntaments comparables de Catalunya.
    Ara cal fer un pas endavant per disminuir les despeses. És el moment d'obtenir estalvis econòmics com, per exemple, en la compra d'energia. Per això, hem proposat la realització d'un estudi gratuït sobre els estalvis que podríem tenir en la factura elèctrica, que Alella suposa una despesa de 506.000€ anuals.
    Varem demanar a l'Alcalde per la situació de la xarxa de telecomunicacions d'Abertis i els continus talls de la senyal de TV i ens va assegurar que està treballant-hi en resoldre les múltiples incidències en un servei tan bàsic.
    I no ens hem oblidat dels Escolapis!. A finals de l'estiu li varem fer arribar a l'Alcalde la fotografia d'un gran forat a la taulada de la Torre de l'entrada principal i l'Alcalde ens va informar que fa un mes que s'ha enviat un requeriment a la propietat per arreglar-lo. Sembla, que el nostre tresor oblidat podria acabar en mans d'un grup inversor rus, el que no treu que l'obligació de l'Ajuntament sigui vetllar pel seu manteniment dia a dia.

Pujar al principi de la pàgina