X
Avis serveis AOC
Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A desembre 2014  - "Suport al pressupost 2015 i 3 botons de mostra"
 
Versió per imprimir
  • "Suport al pressupost 2015 i 3 botons de mostra"

    El regidor Josep Bardés va defensar el vot favorable al pressupost del 2015 l'últim Ple. És la primera vegada en els set anys que portem a l'Ajuntament que votem a favor, com hem fet també amb les darreres ordenances fiscals perquè s'ha baixat l'IBI. Aquest espai l'utilitzem per explicar la nostra feina i les nostres propostes, però a la vista de l'ús que altres grups en fan, hem de contestar el del mes passat.
    De transparència i rendiment de comptes, Gd'A en parla des del primer programa electoral de 2007. ERC-SxA confon ser transparent amb obtenir el Segell Infoparticia. Vet aquí 3 botons de mostra per aclarir les diferències:
    1.Alella ha rebut el segell Infoparticip@ de del 2013, a l'igual que l'Ajuntament de Sabadell: recordem l'Operació Mercuri?.
    2. Infoparticip@ avalua indicadors sobre la informació del web municipal, no sobre la "transparència, la informació i la participació" a l'Ajuntament. L'equip d'investigació de la UAB formula 41 preguntes per saber si el web ofereix informació sobre 4 qüestions: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos, com informen de la gestió i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.
    3. Gent d'Alella, en el mandat 2007, va proposar adoptar les "bones pràctiques" que proposava l'equip de la UAB promotor dels premis Infopartip@. Ha calgut un acte amb foto amb la Vicepresidenta perquè el govern d'Alella es posés les piles per carregar al web els documents mínims per obtenir el Segell. Va ser aleshores quan van demanat als regidors d'oposició un breu perfil nostre.
    Els lectors del Full observaran, que menys Gd'A i el PSC, la resta de partits troben motius per “acusar” altres grups.  Gd'A no s'hi sent enemic de ningú, en tot cas “contrincant” o “competidor” i, per tant, capaç de pactar i negociar amb tothom, com hem fet amb el pressupost. Uns comptes que representen una disminució del 2,11% respecte l'any passat, i que redueixen la despesa sense afectar massa les partides dedicades a les persones.
    Us desitgem molt bones festes i molt bona entrada d'any!.

Pujar al principi de la pàgina